Amazon Fashion Guess And Win Contest 22 June 2017

Share:
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
This Contest will commence on 22nd June, 2017 at 00:00:00 am (IST) and end on 22nd June, 2017 at 11: 59: 00pm (IST) (“Contest Period”).



To be eligible for participation, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an Amazon.in account on the Amazon.in App.
Once you have signed-in to the Amazon.in App, the relevant Participating Brands will post a Contest question on the Contest page on Amazon.in available at http://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=13830...31. Such questions would be related to Amazon Fashion brands and will be in the format of multiple choice questions.
The participant would be required to correctly answer the Contest question posted during the contest, in order to be eligible for the draw of lots for the Contest.
Amongst all participants who answer the Contest questions correctly during the contest period 100 winners will be selected by a random draw of lots at the end of the such date, to win Rs. 1,000 worth of Amazon Pay balance, provided by ASSPL (hereinafter referred to as “Promotional Gift”).
MAILING LIST:
By entering the Contest, you consent to being placed on a mailing list for promotional and other materials for Amazon. You may update or change your email preferences at the email preferences page.


Hint And Answer
  1. Be more human Answer : Reebok
  2. Fusion Dressing for Work Answer : W
  3. I am a - Girl Answer : Caprese
  4. Unlock Agility Answer : Adidas
  5. Fickle is Fun Answer : Lavie
  6. United beyond Colour Answer : United colors of Benetton
  7. A World Without Strangers Answer : GIORDANO
  8. Life. Spend it Well Answer : MARKS & SPENCER
  9. Ferrari & BMW Motorsport answer : Puma
  10. Shoemakers Since 1825 Answer : Clark
  11. Jeans & Western Wear Brand Established in 1947 Answer : Wrangler
  12. Western Wear for women Launched in 1987 Answer : VERO MODA
  13. Only For Winners Answer : Redtape
  14. America’s Favorite Casual Style brand Answer : GAP
  15. American clothing company founded in 1853 Answer: Levi’s

No comments